Неживотно Осигурување Осигурување

Осигурување од незгода

Индивидуално и колективно осигурување на лица од последици од незгода - за сите "не дај боже" ситуации во животот!

Здравствено осигурување

вашето здравје е пред се, заштитете се себе си и вашите најмили!

Каско осигурување

доброволно осигурување од штети настанати на сопствено возило - квалитетот никогаш не излегува од мода!

Осигурување на имот од пожар и природни непогоди

заштитете го вашиот дом и имот од пожар, поплава, кражба и разбојништво, земјотрес и останати ризици.. Сигурен и топол дом за среќни семејства!

Општо осигурување од одговорност

Осигурување од одговорност при управување со возила

задолжително осигурување при регистрација на вашето возило, како и задолжителен зелен картон при патување во странство – возете без грижи!

Осигурување на посеви и плодови

Дочекајте ги временеските неприлики подготвени!

Осигурување на животни

Домашните миленичиња и останатите животни заслужуваат повеќе!

Патничко осигурување

за создавање на спомени низ целиот свет - никогаш не престанувај да истражуваш!

Контакт

Ул. Пролет бр 9А/ Приземје 1000 Скопје
Република Македонија

office@riziko.mk

389 2 31 66 222

Работно време

Понеделник - Петок / 8:30-16:30

Ризико Осигурување by

MegaByte